ГРАДСКИ ДЕЧЈИ ХОР МАЛИ ЛИЦЕУМ је градски дечји хор који ради у оквиру Музичког центра и предствља подмладак Градског камерног хора Лицеум. Основан је крајем 2016. године са жељом да се деца науче правилном вишегласном певању, развију музички укус и стекну однос према правим вредностима. Веома је активан у граду Крагујевцу и готово да нема манифестације на којој није учествовао. Неизбежан је приликом прославе Дана града; одржао је запажене концерте за Светски дан музике (2017. и 2018.), на Новогодишњем дечијем сајму (2017. и 2018.), за Светски дан деце оболеле од рака у организацији НУРДОР-а (2018.), у тржном центру Плаза (2019.); редовно учествује на платоу код крста у оквиру прославе новогодишњих празника итд. Од значајних наступа издвајају се: Отварање Креативног дечијег парка, гостовање на концерту Лавиринт у ноћи, учешће на фестивалу Convivium Musicum, учешће на свечаној седници поводом Дана општине Баточина, откривању споменика пуковнику Теодору Живковићу у Бадњевцу и учешће у представи Шетали су Милошевом престоницом. Своје досадашње постојање хор је крунисао учешћем на Фестивалу хорова деце и младих ФЕДЕХО у Београду (2019.). По узору на Градски камерни хор Лицеум и проф. Милоја Николића, Градски дечји хор Мали Лицеум негује концептуално осмишљене програме и концерте у форми хорског театара: Нек свуд’ љубљв кроз музику сја (у сарадњи са Музичком школом Др Милоје Милојевић) за Светски дан музике 2017. године, Духовна разгледница (у сарадњи са ЦЗНТК Абрашевић) 2018. године и Новогодишња бајка (у сарадњи са Балетском школом Лујо Давичо) 2018. године. Хором руководе Весна Јевтић и Бранко Митић.

Весна Јевтић рођена је 24. априла 1981. године у Крагујевцу (Србија). Дипломирала је општу музичку педагогију на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, а такође је завршила основну и средњу музичку школу одсека за соло певање у класи професора Милана Нешића. Радила је као наставник музичке културе у основним школама и солфеђа, клавира и корепетиције у основним музичким школама. Тренутно је запослена у ОМШ Владимир Ђорђевић у Јагодини (наставник солфеђа) и ОШ Карађорђе у Рачи (наставник музичке културе). Дугогодишњи је члан ГКХ Лицеум из Крагујевца, са којим наступа као солиста (Пети међународни фестивал хорова, 2004.г.; Јоханес брамс – Љубавни валцери, 2008.г; Октобарске свечаности Војна Нешић – Молитва новомученицима крагујевачким, 2009.г.; опера На уранку Станислава Биничког, 2009.г.; Босанска Крупа, 2010.г.; Пуебла, Мексико 2010.г.; Концерт поводом 25 година постојања ГКХ Лицеум, 2015.г.) и хорски певач од 2003. године на готово свим домаћим и иностраним концертима и такмичењима (у Бугарској, Босни и Херцеговини, Румунији, Мађарској, Словачкој, Чешкој, Пољској, Русији, Мексику, Шпанији, Турској, Аустрији). Учествовала је у представи Седам (заједнички пројекат АКХ Лицеум и позоришта Јоаким Вујић у Крагујевцу), операма На уранку Станислава Биничког и Травијата Ђузепе Вердија, као и концептуално осмишљеним концертима у форми хорског театра. Такође је била и асистент диригента овог хора од 2006. године до 2010. године. Волонтирала је на неколико Међунорадних фестивала камерних хорова и вокалних ансамбала у Крагујевцу. Била је члан вокалног квинтета Орфеј 1998. године, као и хора Кир Стефан Србин (од 1995. године до 2000. године), нишког Академског хора, Мешовитог хора Филолошко-уметничког факултета. Била је спољни помоћни члан у разним београдским и крагујевачким хоровима. Градски дечји хор Мали Лицеум, као подмладак ГКХ Лицеум, води са колегом Бранком Митићем од децембра 2016. године. Члан је Српске хорске асоцијације од њеног оснивања 2017. године и хора диригената у оквиру исте организације од јула 2018. године. Једна је од оснивача и чланова вокланог ансамбла Филии Лицеум од 2019. године.

Бранко Митић рођен је 20. марта 1983. године у Београду (Србија). Завршио је средњу музичку школу, Прву крагујевачку гимназију, и Дипломирао музичку педагогију на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу. Запослен је на месту корепетитора у Балетској школи Лујо Давичо Београд и сарадник је Школе балета Аплауз у Крагујевцу. Био је члан Градског камерног хора Лицеум (2006-2020), са којим је имао запажене наступе у земљи и иностранству, учествовао је у операма На уранку Станислава Биничког, Травијати Ђузепе Вердија, мјузиклу Седам и концептуално осмишљеним концертима у форми хорског театра. Био је члан Мешовитог хора Филолошко-уметничког факултета (2002-2006) и Црквеног хора Успења Пресвете Богородице/Хор Младих при Саборном храму у Крагујевцу (2011-2016), а био је и део Црквеног хора Острог из Нових Бановаца на фестивалу духовне музике у Поморју Буграска (2009.) и такмичењу хорова у Бијељини Република Српска (2011.). Искуство за рад са децом стекао је кроз програм стручне праксе у основној школи Свети Сава Баточина, где је имао прилике да ради са дечјим хором и помаже приликом организације школских приредби. Учествовао је на многим хорским радионицама, волонтирао на неколико Међународних фестивала камерних хорова и вокалних ансамбала у Крагујевцу. Један је од оснивача и чланова вокланог ансамбла Филии Лицеум. Члан је Српске хорске асоцијације од њеног оснивања 2017. године и хора диригената у оквиру исте организације. Са колегиницом Весном Јевтић води Градски дечји хор Мали Лицеум.